ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
#51 Removed user 09.01.2015 22:15
Dirt devils
1785 Posts

(rofl) (rofl) (rofl) Прави сте момчета,прави сте (handshake)

#52 PORT 10.01.2015 00:34
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

Ооо ФК СТРУИНО значи си признаваш с тоя израз ".. ами и ТИ имаш.." :D давай рови се в мойте колкото искаш, даже кажи с какво да ти помогна за да се ровиш по-надълбоко. За мойте играчи доста си се объркал.

Доста факти се изнесоха за теб и Шумен, така че призовавам админа, ако все още държи на играта, да Ви провери, дали не използвате едно и също мрежово IP, както и дали трансферите Ви са редовни. И понеже се опитваш да ме въвличаш и мен - искам да провери и мойте трансфери както и дали използвам едно и също IP.

#53 Removed user 11.01.2015 11:46
Rattlers
21 Posts

Акаунтите могат да бъдат с различни IP и пак да бъдат на един и същ потребител...Ето например субектът би могъл да има преносим интернет в GSM-a стационарен в дома си и в службата какъвто е случаят с шумен който при всички положения като работещ в системата на МВР би могъл да ползва различни IP тъй като и без това е свободен през цялото си работно време и нищо не върши.Ето поради каква причина и държавата е в упадък и бездействие защото заетите в различните сфери се занимават с несвойствени неща.За справка в предприятията в Белгия Франция Холандия и Германия ползването на интернет през работно време е строго забранено и никой не злоупотребява .Естествено в България това не може да стане защото субектите са безсъвестни.При констатирано нарушение и ползването на интернет през работбо време за развлечение или нещо което не е свързано с професионалната дейност се получава C-4 което е излитане директно към борсата на безработните докато у нас всеки си развява парфюма кой на където види...Админа изавади моя отбор при положение че бе само един.А на потребители за които по-горе става въпрос админа ги държи защото си пият ракията заедно.Ето за това и админчо хората се отказаха защото рибата се вмирисва откъм главата.

#54 Саутхямптън 11.01.2015 14:39
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

Аз лично съжалявам, че се оказах прав ... момчето наистина ще се запомни като модератора "най-ниска топка" в историята на играта (n) ...
съжалявам не за човека, съжалявам, че играта губи от такива "нарцизи" (n)

няма друг модератор в историята на играта предизвикал толкова ненавист и злоба, човек който да насади толкова отрицателни коментари с последствията си и мненията си ...

не на последно място и липса на огромна некомпетентост по самите правила, които цитира ...

П.П. а именно, че момчето иска доказателства

Автор: Scuderia Ferrari 06 Яну 2015 | 23:16
На вниманието на Саутхямптън
6. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на играта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
КРАЙ НА ЦИТАТА

Ами то в 9 от 10 коментара на въпросния има квалификации по адрес на играчите/клиентите на играта ...
то не беше говорене на АБЕ, обръщение на ВЕ (да вярно не е задължително да си завършил бълг.филология за да те назначат за модератор, ама все пак малко от малко научи официалните обръщения в един затворен кръг от група хора, пък били те и клиенти на играта)
както и обиди като "двуличници" и "фурнаджийски лопати", за нещо просто което не му е изгодно на момчето.

Защото, ако всичко по-горе е допустимо, то в такъв случай едно такова изречение, ще е съвсем резонно, а именно:

АБЕ г-н модератор ВЕ, как може да сте такъв ДВУЛИЧНИК за случващато се в играта и различните потребители, които засяга и как така сте такава ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА относно наказанията към същите тези различни потребители ...

ако само можеш да го осмислиш Ферари, преди да го коментираш ще е добре ...
ако не можеш - както казах жалко за играта ...
И ако ще падаш на моето ниво, да ми коментираш моите коментари в групата, които на 90% се припокриват с твоите коментари под твоята група, то ти трябва да си толкова модератор колкото и аз ...

а най-тъпото е, че това рефлектира не върху тебе (щото не ми пука каква личност си в действителност), а рефлектира върху админа, който е поверил твърде голяма отговорност, върху определено некомпетентна личност, на която й идва малко в повечко нещата от играта ...

може да съм "хейтър" както ме определи админа преди време, но за останалите модератори Botev Forever, Сините Акули, PFC BECKS и думичка не мога да кажа без значение правят или не правят нещо за играта ...
просто момчетата са наясно, че не от тях започва и свършва играта...

и пак ти казвам Ферари, не се сърди, нямам нищо лично спрямо теб, но мнението ми за теб като модератор (не като човек и мениджър в играта) е (n) ...

всъщност не (n) , поправям се то е (n) (n) (n)
но пък ти това не трябва да го взимаш под внимание, както не взимаш и под внимание и много други неща случващи се в играта, а още по-лошо случващи се около теб в играта...

живи и здрави от мен ;)

#55 no future 11.01.2015 16:52
no future
210 Posts
Since 13.11.2010

Всеки уважаващ се индивид знае какво да направи в случая - Подай си отвод от тоя пост момче! Напиши пост тук и нека шефа реши!.. и си смени името на отбора, че петниш свято име!

#56 Removed user 11.01.2015 18:17
Dirt devils
1785 Posts

Вие май нещо с мен сте се заяли :) Свикнал съм:D Давайте ;) Скания не си ти човека,който ще ми казва какво да правя и какво да е името на отбора ми "момче"(wait) ;)

#57 Removed user 12.01.2015 09:56
Daredevils
329 Posts

Я да направим една анкета желаете ли този господин който си е сложил болид на ферари да бъде модератор ?? Резултатите ще са интересни !!!

#58 Removed user 12.01.2015 13:02
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Я да направим една анкета желаете ли този господин който си е сложил болид на
ферари да бъде модератор ?? Резултатите ще са интересни !!!</blockquote>
Аз ги знам предварително :) От 200 гласували например 200 ще са против да съм мод :) Кажете нещо ново :) С какво не си върша работата?За какво не съм ви удобен?Къде съм допуснал грешки?Няма безгрешни хора :) Админа,ако прецени,че не си гледам работата,че допускам грешка след грешка нека ме отстрани :) Не съм ви удобен,защото не позволявам грубия и непристоен език в играта :) Иначе мулти ли съм?Нещо нередовно правя ли?Псувам ли?Обиждам ли?Хайде изкарайте ми факти,а аз ще ви докажа обратното.Не само да се заяждате :)

#59 Removed user 12.01.2015 14:06
Daredevils
329 Posts

Тука не става въпрос за мулти или не лично за мене не си вършиш работата , използваш че си модератор и си триеш коментари които на тебе не ти харесват , явен натегач си затова ти предложих космодиск !!! Представи ви си тази игра като държавата админа като Министър-председател тии останалите модерастори като министри а ние потребителите сме народа а форума е гласа на народа ]:) ]:) ]:) ]:) затова трябва гласа на народа да решава в нас е моркова и тоягата !!! И не те лие срам имаш -129 против тебе тоест най-мразения и не желан модератор мъди малко мъж ,достойнство и се откажи който смята че този човек отдавна е загубил доверието и не трябва да е модератор да пише аз съм за !!!! Оставка !!!!

#60 Removed user 12.01.2015 15:30
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Тука не става въпрос за мулти или не лично за мене не си вършиш работата ,
използваш че си модератор и си триеш коментари които на тебе не ти харесват ,
явен натегач си затова ти предложих космодиск !!! Представи ви си тази игра
като държавата админа като Министър-председател тии останалите модерастори като
министри а ние потребителите сме народа а форума е гласа на народа ] ] ]
] затова трябва гласа на народа да решава в нас е моркова и тоягата !!! И не
те лие срам имаш -129 против тебе тоест най-мразения и не желан модератор мъди
малко мъж ,достойнство и се откажи който смята че този човек отдавна е загубил
доверието и не трябва да е модератор да пише аз съм за !!!! Оставка !!!!</blockquote>
Казах,че искам факти :) А тези -129 са доста прди да стана МОД ;)Колкото до коментарите...трия тези,които трябва да се изтрият.Искам факти не заяждане ;)Админа и колегите модове могат да проверят какви коментари са изтрити и нека потвърдят или твоите и моите думи.