ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
|
|
---|---|
#51 Removed user | 09.01.2015 22:15 |
1785 Posts |
(rofl) (rofl) (rofl) Прави сте момчета,прави сте (handshake) |
#52 PORT | 10.01.2015 00:34 |
1125 Posts
Since 22.01.2008 |
Ооо ФК СТРУИНО значи си признаваш с тоя израз ".. ами и ТИ имаш.." :D давай рови се в мойте колкото искаш, даже кажи с какво да ти помогна за да се ровиш по-надълбоко. За мойте играчи доста си се объркал. |
#53 Removed user | 11.01.2015 11:46 |
21 Posts |
Акаунтите могат да бъдат с различни IP и пак да бъдат на един и същ потребител...Ето например субектът би могъл да има преносим интернет в GSM-a стационарен в дома си и в службата какъвто е случаят с шумен който при всички положения като работещ в системата на МВР би могъл да ползва различни IP тъй като и без това е свободен през цялото си работно време и нищо не върши.Ето поради каква причина и държавата е в упадък и бездействие защото заетите в различните сфери се занимават с несвойствени неща.За справка в предприятията в Белгия Франция Холандия и Германия ползването на интернет през работно време е строго забранено и никой не злоупотребява .Естествено в България това не може да стане защото субектите са безсъвестни.При констатирано нарушение и ползването на интернет през работбо време за развлечение или нещо което не е свързано с професионалната дейност се получава C-4 което е излитане директно към борсата на безработните докато у нас всеки си развява парфюма кой на където види...Админа изавади моя отбор при положение че бе само един.А на потребители за които по-горе става въпрос админа ги държи защото си пият ракията заедно.Ето за това и админчо хората се отказаха защото рибата се вмирисва откъм главата. |
#54 Саутхямптън | 11.01.2015 14:39 |
186 Posts
Since 22.09.2009 |
Аз лично съжалявам, че се оказах прав ... момчето наистина ще се запомни като модератора "най-ниска топка" в историята на играта (n) ... |
#55 no future | 11.01.2015 16:52 |
210 Posts
Since 13.11.2010 |
Всеки уважаващ се индивид знае какво да направи в случая - Подай си отвод от тоя пост момче! Напиши пост тук и нека шефа реши!.. и си смени името на отбора, че петниш свято име! |
#56 Removed user | 11.01.2015 18:17 |
1785 Posts |
Вие май нещо с мен сте се заяли :) Свикнал съм:D Давайте ;) Скания не си ти човека,който ще ми казва какво да правя и какво да е името на отбора ми "момче"(wait) ;) |
#57 Removed user | 12.01.2015 09:56 |
329 Posts |
Я да направим една анкета желаете ли този господин който си е сложил болид на ферари да бъде модератор ?? Резултатите ще са интересни !!! |
#58 Removed user | 12.01.2015 13:02 |
1785 Posts |
<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Я да направим една анкета желаете ли този господин който си е сложил болид на |
#59 Removed user | 12.01.2015 14:06 |
329 Posts |
Тука не става въпрос за мулти или не лично за мене не си вършиш работата , използваш че си модератор и си триеш коментари които на тебе не ти харесват , явен натегач си затова ти предложих космодиск !!! Представи ви си тази игра като държавата админа като Министър-председател тии останалите модерастори като министри а ние потребителите сме народа а форума е гласа на народа ]:) ]:) ]:) ]:) затова трябва гласа на народа да решава в нас е моркова и тоягата !!! И не те лие срам имаш -129 против тебе тоест най-мразения и не желан модератор мъди малко мъж ,достойнство и се откажи който смята че този човек отдавна е загубил доверието и не трябва да е модератор да пише аз съм за !!!! Оставка !!!! |
#60 Removed user | 12.01.2015 15:30 |
1785 Posts |
<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Тука не става въпрос за мулти или не лично за мене не си вършиш работата , |